Трикото, с което новата звезда на българската борба Кирил Милов

...
Трикото, с което новата звезда на българската борба Кирил Милов
Коментари Харесай

Трикото на Кирил Милов ще бъде изложено в спортната зала в Дупница

Трикото, с което новата звезда на българската битка Кирил Милов завоюва сребърния орден на Световното състезание, получи като подарък кметът на община Дупница Методи Чимев през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на администрацията. 21-годишният дупничанин беше посетител на кмета, дружно със своя треньор в националния тим и легенда в този спорт Армен Назарян.

" Преди 4 години, когато Кирил беше мой посетител след европейската купа за юноши, даде обещание тъкмо тук, че ще вземе орден от Световното за мъже доста скоро и удържа на думата си ", е споделил Чимев, представен от пресцентъра.

" Очаквайте ме още веднъж тук с олимпийски орден, а преди този момент с няколко златни оценки ", безапелационен е бил дупничанинът. Кметът на Дупница е приел трикото като знак на силата и вярата в триумфа. То ще бъде изложено в спортната зала на града, където към този момент се работи за обособяването на музей на спорта. Армен Назарян е подарил своята автобиографична книга и е получил от общината икона на Св. Иван Рилски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР