Трифонов, който отдавна се канеше да уволни най-прясно назначения от

...
Трифонов, който отдавна се канеше да уволни най-прясно назначения от
Коментари Харесай

Слави Трифонов уволни от шоуто един от актьорите, остават с един по-малко

Трифонов, който от дълго време се канеше да уволни най-прясно назначения от тримата си артисти, най-сетне е спазил своята закана. От новия сезон Башиянов към този момент няма да се появява в " Шоуто на Слави ". Поне към този момент не се чака мястото му да бъде заето от ново попълнение. Щатът се задрасква и като артисти в предаването към този момент ще работят единствено любимците на шоумена от Учиндол – Мариан Бачев и Краси Радков. Когато се постанова, рамо може да им удря сценаристът Иво Сиромахов, каквато е практиката от години.

Уволнението на Башиянов идва след серия закани от страна на избухливия му началник, част от които са правени непосредствено в ефира на предаването. Актьорът от Пловдив постъпи на работа в " Шоуто на Слави " в края на 2013 година Той трябваше да замести неотдавна напусналия Виктор Калев. Както предшественика си, Башиянов бил протеже на Камен Воденичаров и отивал при Слави след персонални рекомендации от някогашния му сътрудник.

За разлика от Калев обаче, не съумял да влезе под кожата на Дългия. Колкото и да се опитвал да му се хареса, удрял на камък. Както феновете на шоуто са видели, Слави не можеше да понася Тодор и намерено даваше израз на това още от първата му роля в предаването.

През годините го е упреквал в мързел, несръчност и бездарие, а постоянно Тодор е отнасял гнева на шефа си по всевъзможни мотиви, в това число за бездарно написаните от сценаристите му скечове, които се постанова да извършва. 

Башиянов споделял, че не съжалява за изгубената работа при Дългия, а единствено за заплатата. По данни на " Уикенд ", тя е била към 2500 лева – по-ниска в съпоставяне със заплатите на останалите артисти в екипа, само че въпреки всичко много добра.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР