Тридесет и един души са загинали, а много остават неизвестност

...
Тридесет и един души са загинали, а много остават неизвестност
Коментари Харесай

31 са жертвите на свлачището в китайската провинция Юнан, много хора остават в неизвестност

Тридесет и един души са починали , а доста остават неопределеност след свлачището в отдалечена планинска част на китайската югозападна провинция Юнан, съобщи през днешния ден китайската държавна медия, представена от Ройтерс и  Асошиейтед прес. 

Вчера към 6 часа сутринта село Ляйншуй в североизточната част на Юнан беше наранено от огромно свлачище.

Властите не престават и през днешния ден интервенциите си по търсене на затрупани под земните маси хора, откакто за малко прекратиха работата си поради сигнал за друго свлачище.

Повече от 1000 чиновници на службите за изключителни обстановки работят при минусови температури благодарение на багери, дронове и кучета , заяви министерството за справяне с изключителни обстановки.

Един от служащите съобщи, че огромните машини не могат да бъдат употребявани в издирвателната интервенция поради нестабилния терен, заяви локалната медия " Кавър ". 

Държавната осведомителна организация Синхуа, базирайки се на предварителното следствие на локални специалисти, заяви, че свлачището е провокирано от сриване на стръмен скален връх, като срутената скална маса е била с ширина от към 100 метра, с височина от към 60 метра и с дебелина от 6 метра. Не се прецизира какво е предизвикало първичното сриване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР