Три училища в Добрич - езиковата гимназия "Гео Милев", природоматематическата

...
Три училища в Добрич - езиковата гимназия "Гео Милев", природоматематическата
Коментари Харесай

Три напълно обновени училища в Добрич отварят врати

Три учебни заведения в Добрич - езиковата гимназия "Гео Милев ", природоматематическата "Иван Вазов " и ОУ "Христо Ботев ", отварят порти за първия образователен ден изцяло актуализирани с поддръжката на оперативната стратегия "Региони в напредък ", оповестяват от общината. В рамките на плана за възстановяване на просветителната инфраструктура, финансиран с 6 130 000 лв., е главно ремонтирана и постройката на детска градина "Зорница ".

И в други образователни заведения със средства на общината и от държавния бюджет са актуализирани фасади, направени са поправки на покриви, физкултурни салони, спортни площадки, отоплителни съоръжения, сменени са подови настилки и други, показват от общината.

Първият звънец на 15 септември ще бие за 7600 възпитаници в общинските учебни заведения, които ще се образоват при съблюдаване на ограниченията против разпространяването на Covid-19, показват от общината. Очаква се учебните заведения да посрещнат 646 първокласници, колкото са били и през предходната образователна година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР