Три тона помощи от първа необходимост за бедстващите хора в

...
Три тона помощи от първа необходимост за бедстващите хора в
Коментари Харесай

Трагедията в Турция! ДПС в Добрич събра 3 тона помощи за бедстващите

Три тона помощи от първа нужда за бедстващите хора в Турция събра Областната организация на Движение за права и свободи в Добрич, която интензивно се включи в огромната дарителска акция на Движението. Това заяви националният представител на Движение за права и свободи от района в 48-ото Народно събрание Ертен Анисова. И благодари на всички донори за тяхната съпричастност и състрадание, съобщи пресцентърът на Движение за права и свободи.

 Дарения Добрич1
-->
Над 40 000 са жертвите на опустошителното земетресение в южната ни съседка. Стотици хиляди фамилии останаха без дом.

 Дарения Добрич2

Помощите, предоставени от хората в общините Добрич, Тервел, Добричка, Крушари, Балчик, Каварна и Генерал Тошево, бяха превозени до главния логистичен център на акцията в Хасково, от където потеглиха за базата в Одрин.

 Дарения Добрич3

Още един път изричаме съболезнования към околните на всички починали. Молим се за бързото възобновяване на всички ранени и потърпевши, сподели Анисова.

 Дарения Добрич4

Опустошителните трусове в Република Турция и Сирия, които потопиха в тъга хиляди фамилии, демонстрираха с изключение на всичко друго и същинското лице на човечността, на съчувствието и състраданието, които всички ние като хора можем да засвидетелстваме на потърпевшите, съобщи още Ертен Анисова.

В такива сложни и ужасяващи моменти нашият избор е безапелационен и той е, че сме съпричастни с тъгата на потърпевшите и ще подкрепим съгласно силите и опциите си засегнатата страна наш комшия, добави тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР