Три седмици след първоначалните разкрития по “случая Негрира, испанското министерство

...
Три седмици след първоначалните разкрития по “случая Негрира, испанското министерство
Коментари Харесай

Страх тресе Барселона около случая Негрира

Три седмици след първичните разкрития по “случая Негрира ”, испанското министерство на правораздаването удостовери желанието си да повдигне обвинявания на Барселона за “продължителна корупция ”. Случаят сложи съществено леке върху испанския футбол, въпреки от лагера на каталунците да поставят съществени старания да умаловажат обстановката и да я “обрисуват ” като законна и естествена.

Тя провокира и много отрицателни мнения във връзка с редица локални институции и футболни управляващи във връзка хипотетичното им безучастие

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас удостовери в публично свое изказване, че Барселона не може да бъде изправена пред спортни наказания на локално равнище, защото е минал период на отминалост от три години за сходен жанр нарушавания. Въпреки това на “Камп Ноу ” не престават да имат терзания по отношение на възможна реакция на УЕФА след развиването на обстановката в правосъдната система на страната.

Шефовете на Барселона са наясно, че те не престават да са изправени пред сериозна вероятност от изваждане от евротурнирите по член 4.02 от правилника на европейската централа, който гласи: “извършването на активност, целяща организирането или повлияването на резултат от мач на национално и локално равнище ”.

Още повече, че Барселона и УЕФА не престават да са в обтегнати връзки във връзка отхвърли на каталунците да се откажат от плана за Суперлига, в който не престават да имат водеща роля дружно с Реал Мадрид и Ювентус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР