Три са вариантите за нов шеф на новините в Би

...
Три са вариантите за нов шеф на новините в Би
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Кой ще наследи Хекимян в Би Ти Ви?

Три са разновидностите за нов началник на новините в Би Ти Ви, научи Lupa.bg. Имената са известни, а един от претендентите ще бъде определен за правоприемник Антон Хекимян, който се впуска в борбата за кмет на София.

Преди дни всичко беше официализирано, а за изпълнителен шеф беше назначен германецът Ралф Бартолейт, който ще има последната дума.

Имената, които се впускат в борбата за началник на отдел " Новини, настоящи излъчвания и спорт ", са на Асен Иванов, Петър Нанев и Веселина Петракиева.

Според информация на Lupa.bg сновен любимец за шефския пост е Асен Иванов, който сега е зам.-главен редактор " Новини " и виновен редактор в медията. Той е с дълготраен стаж в медиите, като преди да се завърне в гнездото на Би Ти Ви, той беше един от водещите кореспонденти и новинари на несъществуващата към този момент ТВ7.

Петър Нанев също е със стабилен стаж в публицистиката, като е създател на голям брой следствия, а първите си стъпки в специалността прави в спортната редакция на Би Ти Ви, която сега се управлява от изпълнителния продуцент Владислава Лазарова.

Веселина Петракиева е основен редактор на bTV новините, само че на този стадий нейното име наподобява минимум евентуално за шефския пост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР