Три респираторни апарата ще бъдат закупени за Многопрофилната болница за

...
Три респираторни апарата ще бъдат закупени за Многопрофилната болница за
Коментари Харесай

Купуват респиратори за казанлъшката болница с дарения

Три респираторни апарата ще бъдат закупени за Многопрофилната болница за интензивно лекуване (МБАЛ) " Проф. доктор Христо Стамболски ", заяви за Радио Стара Загора доктор Златина Нанева, представител на общинския спешен щаб в Казанлък. Заявките за доставката им са подадени поръчки към компанията, която ще ги обезпечи. Единият уред ще заплати община Казанлък, а другите два - с дарения.
26 хиляди лв. с Данък добавена стойност е цената на един респиратор
Състоянието на 61-годишния казанлъчанин, който лекуват в инфекциозната клиника на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване " Проф. доктор Стоян Киркович " в Стара Загора се усъвършенства по информация на лекуващите лекари, заяви още доктор Нанева.
В понеделник в казанлъшката общинска болница ще бъде намерено инфекциозното поделение, екипите за което към този момент са образувани. Тогава стартира и практическото им образование, набират се и персонални защитни средства, изясни още представителят на казанлъшкия спешен щаб. Тя заяви още, че от вторник упълномощени лица от общинската администрация в Града на розите ще се свържат с домоуправителите на жилищни здания. По избран ред и в избрани часове ще им бъдат раздадени средства за постоянна стерилизация на общите площи.
 
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 27 мартНА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 27 март НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 27 март  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР