Три прости стъпки могат да помогнат за спасяването на жертва

...
Три прости стъпки могат да помогнат за спасяването на жертва
Коментари Харесай

Спешните 3 стъпки след химическа атака могат да спасят жертва, според здравни експерти

Три елементарни стъпки могат да оказват помощ за спасяването на жертва на химическа офанзива и всички би трябвало да знаем какви са те.

При подозирана алкална офанзива в Клапхам в сряда девет души - в това число майка и две девойки на три и осем години - бяха откарани по неотложност в болница, като тригодишното момиче и майка му евентуално са получили " изменящи живота " пострадвания, а различен човек е бил лекувани за пострадвания на място.

След ужасяващото тестване всички би трябвало да знаем какво да вършим, в случай че станем очевидци на химическа офанзива, която може да включва както киселинни, по този начин и алкални офанзиви. Според NHS три съществени стъпки би трябвало да бъдат подхванати незабавно след настъпването на офанзивата.

Уебсайтът на NHS декларира, че изгаряния, породени от киселини, основи или други химикали, могат да бъдат „ доста нездравословни и се нуждаят от незабавна здравна помощ “. Първата ви стъпка, когато търсите да помогнете на жертва на химическа офанзива, би трябвало да бъде да се обадите на 999 и да помолите за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР