Три престижни отличия от общо четири за България бяха присъдени

...
Три престижни отличия от общо четири за България бяха присъдени
Коментари Харесай

Банско с три отличия от Световните ски награди

Три влиятелни оценки от общо четири за България бяха присъдени на Банско! За 8-ма поредна година Банско е най-хубавият ски курорт в България съгласно най-високия инстанция в туристическата промишленост - Световните ски награди. Малкото градче в Пирин планина се класира за следващ път измежду най-хубавите ски дестинации на планетата. Онлайн надпреварата включваше над 200 курорта от 5 континента.
В такива тежки времена това е доста значимо самопризнание, тъй като хората желаят да бъдат сигурни, че ще почиват и спортуват на най-хубавото място.

Над 2,4 милиона клиенти и експерти от над 140 страни гласоподаваха на уеб страницата на Worldskiawards.com, което прави това изследване най-голямото в сектора.

Две други оценки от Световните ски награди идват в Банско: Най-добрият ски хотел в България още веднъж е блестящият Kempinski Grand Arena Банско. Най-доброто ски шале в България 2020 е Snomads Diana-Ross, което също се намира в Банско!
За шести път най-хубавият Бутиков ски хотел в България е " Алпин " в Боровец.

" Дори в такива тежки времена за туризма работим доста интензивно, с цел да поддържаме високо качество. Най-голямото предизвикателство за нас е да предоставим допустимо най-хубавата услуга даже по време на рецесията с Коронавирус. Мисля, че тази година хората осъзнаха значимостта да спортуват на чист въздух измежду природата, тъй като това укрепва имунната система. През идния зимен сезон 2020-2021 в Банско ще работим в цялостно сходство с най-високите хигиенични стандарти и условия на управляващите. Очакваме с неспокойствие да срещнем  всички наши другари в ски зоната този зима! ", сподели маркетинг шефът Иван Обрейков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР