Три премиери са в програмата на обичания театрален фестивал на

...
Три премиери са в програмата на обичания театрален фестивал на
Коментари Харесай

Камен Донев с нови възгледи на "София Моно"

Три министър председатели са в програмата на обичания сценичен фестивал навън " София моно ". Той ще се организира за 11-а поредна година в парка на столичната Военна академия. Между 1 и 22 юни там ще бъдат показани 16 спектакъла, като най-комерсиалният от тях ще има две представления.

За първи път публиката ще гледа Камен Донев в " Лекция 3: Възгледите на един преподавател за силата на словото " - продължение на супер сполучливите моноспектакли "... за националното творчество " и "... за всеобщата култура ", с които към този момент години наред комикът цялостни залите. Камен Донев ще играе на 10 и 13 юни от 21 часа. 

Премиерен в програмата на фестивала ще е и моноспектакълът “На живо ” на Александра Сърчаджиева - на 15 юни. Той е по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо. Биографичната пиеса, която споделя за най-трудните и най-хубавите мигове в живота на актрисата, ще разкрие несподелени до момента моменти, които ще изненадат даже околните й.

" Мистериите на Траките " е заглавието на третата премиера, която Драматичен спектакъл “Любомир Кабакчиев ” - Казанлък ще показа на 16 юни. Постановката е по стихове и сюжет на Димитър Кабаков, режисьор и хореограф - Светлин Ивелинов и с присъединяване на артисти от трупата на театъра.

Тазгодишното издание на фестивала на моноспектаклите и дребните театрални форми ще срещне феновете още с Виктор Калев, Ненчо Илчев, Димитър Живков, Николай Урумов, Аня Пенчева, Мариан Бачев, Александър Кадиев, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов, Яна Огнянова... 

Всички събития ще са с начален час 21:00 ч., като се изключи детските спектакли. Мюзикълът " Алиса в огледалния свят " на " Бон-Бон мюзик " ще стартира в 19:30 ч. на 1 юни, а " Маргаритка " по концепция на Виктория Терзийска е на 5 юни от 18 ч. Танцовите спектакли на балет " Тиара " и " Магическият шоу-спектакъл " на Ненчо Илчев допълват детската стратегия. 

В Деня на детето - 1 юни, от 12:00 ч. с вход свободен ще е представлението " Да играем на спектакъл ", с който гостува казанлъшкият спектакъл " Л. Кабакчиев ". Той ще бъде и с жестомимичен превод, обезпечен от партньорските фондации  " Ардус " и " Яника ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР