Три от парламентарно представените партии дойдоха на лидерската среща, организирана

...
Три от парламентарно представените партии дойдоха на лидерската среща, организирана
Коментари Харесай

Нинова след лидерската среща: Отиваме на избори!

Три от парламентарно показаните партии пристигнаха на лидерската среща, проведена от Българска социалистическа партия като първа стъпка към последния опит за сформиране на държавно управление в границите на този Народното събрание. На поканата откликнаха водачите на ГЕРБ Бойко Борисов, на Държавно стопанско предприятие Мустафа Карадайъ и на " Български напредък " Стефан Янев. 

От " Продължаваме Промяната ", " Възраждане " и " Демократична България ", както оповестиха през вчерашния ден, не пристигнаха на лидерската среща.  

Борисов разгласи, че конгресът на ГЕРБ ги е задължил да не приемат коалиция с Българска социалистическа партия и съобщи, че е уверен, че страната ни отива към пети избори. Карадайъ също прогнозира, че се върви към следващите " ненужни предварителни избори ". А Янев определи лидерската среща като закъсняла. След като изслуша причините на тримата водачи, Корнелия Нинова заключи, че Българска социалистическа партия не получава поддръжка за сформиране на държавно управление. " Ще отиваме на избори ", сподели тя и разясни, че през днешния ден Левицата ще реши по какъв начин да продължи оттук насетне.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР