Три оставки поискаха общинските съветници от ГЕРБ-СДС в София –

...
Три оставки поискаха общинските съветници от ГЕРБ-СДС в София –
Коментари Харесай

Общинските съветници от ГЕРБ-СДС поискаха три оставки в Столичната община

Три оставки желаеха общинските съветници от ГЕРБ-СДС в София – на заместник-мета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по просвета Яна Генова и на изпълняващия длъжността шеф на общинското дружество „ Гробищни паркове “ Румен Димитров. 

„ За последните 5 месеца екипът на Терзиев единствено по една от другите алинеи от Закона за публичните поръчки е упълномощил директно, без конкурсна процедура, над 100 контракта за милион и половина лв.. Съпругата на Андрей Цеков от „ Продължаваме промяната “ е наета за съветник от Столичната община по контракт, подписан от Иван Василев.

Морално ли е това и за какво от всички вероятни консултанти е определена точно брачната половинка на досегашен районен министър и член на висшето управление на „ Продължаваме промяната "?

В гробищата през последните седмици заместител кметът по просвета включват два директни контракта без конкурс без търг. Три генерации с хората, свързани с лице, което преди малко е назначено на 14 март - две седмици по-рано, в „ Гробищни паркове “, от шефа на общинското дружество, чиято оставка също желаеме “, изясни претекстовете за настояването общинският консултант от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Георги Георгиев.

Заместник-кметът по финанси Иван Василев беше безапелационен, че няма да подаде оставка, а мотивът за желаната му оставка е, че ръководи транспарантно.  


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР