Три нови коктейла в червено предлага днес Street Lounge –

...
Три нови коктейла в червено предлага днес Street Lounge –
Коментари Харесай

Три червени коктейла ексклузивно предлага днес Street Lounge – Hotel Marinela

Три нови коктейла в алено предлага през днешния ден Street Lounge – Hotel Marinela. Те са приготвени особено за празника на влюбените и ще могат да бъдат поръчани само през днешния ден, като клиентите на заведението ще могат да избират сред коктейл с джин, с водка или червен Long Island. Посетителите на Street Lounge – Hotel Marinela също така ще могат да се насладят на новите оферти в менюто на заведението. Обновеното меню е напълно съобразено с желанията на клиентите и в него има ястия за всеки усет и всяка възраст.



В Street Lounge – Hotel Marinela може да се насладите на наргиле от Hookah Heaven, които се сервират в заведенията в хотел Marinela. Вместо с тютюн, те се оферират със особено обработени и ароматизирани минарални камъни, които не съдържат никотин и катрани.

Днес, откакто се насладите на вкусна вечеря в Street Lounge – Hotel Marinela, можете да отбележите празника на любовта и виното на грандиозното празненство MEGA MEGAMI: Addicted to Love със специфичното присъединяване на Азис и Азис Груп, който ще се организира в зала EFE.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР