Три маски паднаха в поредното издание на Маскираният певец. Две

...
Три маски паднаха в поредното издание на Маскираният певец. Две
Коментари Харесай

Драго Чая и Стефан Илчев - лесни маски за панелистите

Три маски паднаха в следващото издание на " Маскираният артист ". Две от тях бяха лесни за познаване, както за панелистите, по този начин и за почитателите. Драгомир Драганов излезе като Кукера и изпя " Заклинание " на Петър Чернев, а панелистите бяха безусловно единомислещи - от решения в синя коса и сини очни лещи Азис до Владо Пенев, който пък призна, че никак не знаел за пристрастията на Драго Чая към родната поп музика. Зад Светлината предстоящо изкочи Стефан Илчев - победител в " Две капки вода " и подражател на Лили Иванова.         

Другият посетител в спектакъла беше Гарванът, а зад крилата му се криеше отличникът от " X Factor " Славин Славчев. Позна го само Алекс Раева, която на времето водеше формата в дует с Мария Игнатова. 

След осъществяването на Славин стана ясно и за гаф от страна на продукцията. Той не беше осведомен с уликите за себе си и не разбираше за какво се твърди, че се е отказал от нещо поради кариерата си и че е минал под дъгата. Но Славин довери, че „ не е на другия бряг “.

Гост в детективския панел пък бе комикът Любо Нейков, който получи мощно количество похвали - както от сътрудниците детективи, по този начин и от водещите Геро и Зуека.

В две извънредно оспорвани борби Златният излезе против Булката, а искри в тройния конфликт размениха Плашилото, Баба Яга и Светлината. Тази вечер на сцената бяха показани и първите предметни улики за сезона, измежду които феновете видяха колие със специфичен камън, лист с ноти, книга, обувки и месни артикули. Новите доказателства станаха мотив и за нови догатки на звездния панел, измежду които се подредиха имената на Румен Угрински, Даниел Петканов, Явор Бахаров, Лора Караджова, Гъмзата,  Михаил Йосифов, Башар Рахал. Незаменима помощ детективите получиха от комедийния артист Любомир Нейков.

„ Аз съм един от най-изявените фенове на българската естрадна музика. Винаги, когато извършвам тази ария се вълнувам ужасно доста “, показа Драго Драганов Чая. „ Когато доскоро панелът допусна, че аз се укривам под маската на Баба Яга, получих повече позвънявания, в сравнение с получавам на рождения си ден “, пошегува се телевизионният водещ.

„ Много е мъчно да се криеш. Особено откакто имаше догатки, че съм жена. Затова трябваше да продължа с женските облици, с цел да заблудя всички оптимално доста. “, показа Стефан Илчев.

 „ Усещането на тази сцена е извънредно и е мъчно да се опише! Много е вълнуващо! “ сподели Славин Славчев
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР