Три маски паднаха в поредното издание на Маскираният певец. Две

Три маски паднаха в поредното издание на Маскираният певец. Две ...

Драго Чая и Стефан Илчев - лесни маски за панелистите.


Три маски паднаха в поредното издание на "Маскираният певец". Две от тях бяха лесни за познаване, както за панелистите, така и за феновете. Драгомир Драганов излезе като Кукера и изпя "Заклинание" на Петър Чернев, а панелистите бяха абсолютно единодушни - от решения в синя коса и сини очни лещи Азис до Владо Пенев, който пък призна, че хич не знаел за пристрастията на Драго Чая към родната поп музика. Зад Светлината очаквано изкочи Стефан Илчев - победител в "Две капки вода" и имитатор на Лили Иванова.         

Другият гост в спектакъла беше Гарванът, а зад крилата му се криеше отличникът от "X Factor" Славин Славчев. Позна го единствено Алекс Раева, която на времето водеше формата в дует с Мария Игнатова. 

След изпълнението на Славин стана ясно и за гаф от страна на продукцията. Той не беше запознат с уликите за себе си и не разбираше защо се твърди, че се е отказал от нещо заради кариерата си и че е минал под дъгата. Но Славин довери, че „не е на другия бряг“.

Гост в детективския панел пък бе комикът Любо Нейков, който получи мощно количество комплименти - както от колегите детективи, така и от водещите Геро и Зуека.

В две изключително оспорвани битки Златният излезе срещу Булката, а искри в тройния сблъсък размениха Плашилото, Баба Яга и Светлината. Тази вечер на сцената бяха показани и първите предметни улики за сезона, сред които зрителите видяха колие със специален камън, лист с ноти, книга, обувки и месни продукти. Новите доказателства станаха повод и за нови предположения на звездния панел, сред които се наредиха имената на Румен Угрински, Даниел Петканов, Явор Бахаров, Лора Караджова, Гъмзата,  Михаил Йосифов, Башар Рахал. Незаменима помощ детективите получиха от комедийния актьор Любомир Нейков.

„Аз съм един от най-изявените почитатели на българската естрадна музика. Винаги, когато изпълнявам тази песен се вълнувам страшно много“, сподели Драго Драганов Чая. „Когато преди малко панелът предположи, че аз се крия под маската на Баба Яга, получих повече обаждания, отколкото получавам на рождения си ден“, пошегува се телевизионният водещ.

„Много е трудно да се криеш. Особено след като имаше предположения, че съм жена. Затова трябваше да продължа с женските образи, за да заблудя всички максимално много.“, сподели Стефан Илчев.

 „Усещането на тази сцена е изключително и е трудно да се опише! Много е вълнуващо!“ каза Славин Славчев

Източник: standartnews.com