Три красавици от Благоевградско очароваха журито на Miss Green Bulgaria

...
Три красавици от Благоевградско очароваха журито на Miss Green Bulgaria
Коментари Харесай

Красавици от Сандански, Петрич и Банско са сред финалистките на Miss Green Bulgaria

Три хубавици от Благоевградско очароваха журито на Miss Green Bulgaria и се класираха за финала на състезанието, който ще се организира на 30 юни в Лозеница Естейт.

Василена Мицева от Сандански, Мария Христова от Петрич и Гергана Петрова от Банско са три от 16-те финалистки в първия по рода си конкурс за хубост, отдаден на устойчивото развиване. Мисията на Miss Green Bulgaria е да увеличи осведомеността на обществото по въпроси, свързани с устойчивото развиване, както и да насърчи хората да живеят с грижа и мисъл за околната среда.

Конкурсът за хубост и мода Miss Green Bulgaria слага фокус върху устойчивата мода и естествената хубост на българките. 16 девойки от 16 разнообразни града на България ще очароват публиката със своя автентичен сексапил, а за короната ще се борят и красивите представителки на Благоевградска област.

Василена Мицева е родена и израснала в Сандански. Младата дама е студентка и учи за здравна сестра в Софийския университет " Св. Климент Охридски ", а през останалото време работи като болногледач в клиника по Кардиохирургия. Тя споделя, че сестринската специалност за нея е пресечната точка сред това да оказва помощ на другите и да провокира себе си.

В свободното време Василена обича да тренира, да чете художествена литература, да прави планински преходи, да взе участие в рекламни акции за разнообразни марки, както и да подготвя здравословни предписания.

Споделя, че победа в състезанието Miss Green Bulgaria ще й даде опция да покаже на всички, че Сандански е един зелен оазис в Югозападна България, даващ на всеки собствен посетител заслон за тялото и духа.

Мария Христова от Петрич е млада дама, която се занимава с мода и предприемачество. Мария развива личен бизнес и създава цифрови карикатури.

Гергана Петрова от Банско е на 22 години, работи като ИТ експерт и редом с това следва „ Логопедия “ в Софийския университет. Гери обича да спортува и върви на тренировки по кик-бокс. Обича да прекарва свободното време с обичаните си хора.

Можете да подкрепите красивите представителки на Благоевградско в конкуренцията за купата „ Miss Green Bulgaria Online ”, като гласувате за вашата любимка на следния линк:

Всички, които желаят да поддържат претендентките за короната онлайн, могат да се срещнат с програмата на събитието тук:

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР