Три кръга остават до края на сезона в долната шестица

...
Три кръга остават до края на сезона в долната шестица
Коментари Харесай

Инбет със завишени коефициенти за гол/гол на Хебър - Септември

Три кръга остават до края на сезона в долната шестица в родния футболен хайлайф, а Хебър и Септември не престават битката си за оцеляване. На този стадий момчетата на Любослав Пенев са предпоследни и са застрашени от непосредствено изпадане, до момента в който отборът на друга легенда – Красимир Балъков, е на две точки пред тях, в зоната на баража.

Затова и петъчната среща сред двата състава се обрисува да е основна по отношение на очакванията за избавление. Много елементарно би било да кажем, че домакинският фактор ще помогне на Хебър, само че истината е, че откогато тимът се завърна в Пазарджик, към момента няма победа. Всъщност, зелените не са ликували като домакини над половин година. За последно го сториха през октомври след 3:2 над Локомотив София, само че тогава към момента одобряваха противниците си в столицата на „ Васил Левски “.

Затова и дава относително равностойни коефициенти за мача – 2.58 за знак 1, 3.25 за тъждество и 2.74 за „ двойка “. Наистина, сложен за предугаждане дуел, само че. Пет от предходните седем срещи сред отборите приключиха с попадения и в двете порти, а в този момент успеха е жизненоважна и за едните, и за другите. Време за кой знае каква нерешителност няма, резонно би било домакините да излязат атакуващо настроени, само че това би дало благоприятни условия за контри на столичани. От тази позиция, въпреки и това да не са най-резултатните тимове в елита, над 2,5 гола също е любопитна алтернатива. И тук коефициентът, който предлага, е 2,19.

18+ Участието в хазартни игри крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР