Три жени, които показаха изображения на парапланеристи“ на пропалестински марш

...
Три жени, които показаха изображения на парапланеристи“ на пропалестински марш
Коментари Харесай

Носителите на значка „Парапланерист“ на пропалестински марш бяха признати за виновни в терористични престъпления

Три дами, които демонстрираха изображения на „ парапланеристи “ на пропалестински марш единствено дни след офанзивата на Хамас против Израел, бяха приети за отговорни в терористично закононарушение.

Хеба Алхайек, 29, и Полин Анкунда, 26, прикрепиха изображения към гърбовете си с лента, до момента в който Ноймуту Олайинка Тайуо, 27, залепи едно към дръжката на афиш. Триото наведе глави и заплака на подсъдимата пейка, до момента в който се четеше присъдата, само че бяха пощадени от пандиза, откакто съдията реши, че урокът им е бил „ добре теоретичен “.

Жените демонстрираха изображенията на 14 октомври 2023 година, единствено седем дни откакто бойци от Хамас започнаха изненадващо нахлуване с парапланери, с цел да влязат в Израел от Газа. Повече от 1000 израелци починаха при офанзивите.

След онлайн обжалване от Met Police, трите дами бяха упрекнати според Закона за тероризма в носене или проявление на продукт, с цел да разсънят основателно съмнение, че са поддръжници на неразрешена организация Хамас, което те отхвърлиха. Триото беше пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР