Три групи с нелегални мигранти са заловени в района на

...
Три групи с нелегални мигранти са заловени в района на
Коментари Харесай

Заловиха близо 60 мигранти край Ихтиман и Вакарел

Три групи с незаконни мигранти са хванати в региона на Ихтиман и Вакарел. В два микробуса и лека кола са се возили 57 мигранти. Трите транспортни средства са спрени за инспекция в границите на 7 часа. " Те са пътували от Бургас за София по Автомагистрала " Тракия ". Спрени са за инспекция от полицията в региона на Траянови врата. За разлика от различен път, не е оказана опозиция от страна на превозващите мигрантите ", изясни окръжният прокурор на София Наталия Николова пред БиТиВи.

Тя акцентира, че мигрантите са били мъже от Сирия и Афганистан на забележима възраст сред 18 към 24 години. В този случай няма лица под 16 години. Всички са настанени в съответните институции, сподели Николова.
 Трафикант катастрофира на Автомагистрала
Трафикант катастрофира на Автомагистрала " Тракия " и заряза 18 мигранти в буса

Возил е 18 сирийски мигранти

На тримата водачи им е повдигнато обвиняване за " каналджийство ". Тя разказа и профила на участващите в прекарването на мигрантите. " В огромната си част през последния един месец каналджиите са жители на разнообразни страни - има и българи, само че в множеството случаи са непознати жители. Не са осъждани, нямат престъпни прояви. Това, което споделят те, че желаят да завоюват пари ", добави Николова.

По думите ѝ България е единствено пренос за мигрантите, нормално те би трябвало да бъдат превозени от Турция до Сърбия .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР