Три града, които се намират в Южна България и в

...
Три града, които се намират в Южна България и в
Коментари Харесай

Нова аномалия: Това са 3-те най-студени града в България

Три града, които се намират в Южна България и в които нормално времето е съвсем постоянно топло, тази заран се оказаха най-студените градски точки на страната ни.

Към 5.00 часа Национален институт по метеорология и хидрология регистрира минус 8 градуса в Кюстендил, минус 7 в Елхово и минус 5 в Благоевград. Иначе на връх Мусала и на Черни връх бе минус 13 градуса, съобщи Пловдив 24.

Днес над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. По-значителна ще е облачността над Източна България и на обособени места в североизточните региони ще прехвърча сняг. Ще продължи да духа слаб до сдържан северозападен вятър, който в източните региони последователно ще се ориентира от север-североизток и с него ще нахлува леден въздух. Максималните температури ще са сред минус 1° и 4°, в София - към минус 1°. 

В масивите от Западна България ще доминира слънчево време, до момента в който над източните - облачността ще е забележителна. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Ще е студено с оптималната температура на височина 1200 m към минус 3°, на 2000 m - към минус 9°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток и с него ще нахлува леден въздух. Максималните температури ще са 2°-4°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР