Три години след раздялата бившият мъж на Ани Салич -

...
Три години след раздялата бившият мъж на Ани Салич -
Коментари Харесай

Фалиралият Бранко проговори за развода си с Ани Салич!

 Три години след раздялата някогашният мъж на Ани Салич - Бранко, най-сетне разкри възприятията си. Тв продуцентът показа, че двамата не са съумели да запазят уважението между тях, а той към момента е засегнат от развода, иницииран от новинарката.

" Не изгаряйте себе си, с цел да стоплите другите. Няма да го оценят ", написа Бранко във фейсбук, визирайки някогашната си брачна половинка.  " Никога не подценявайте и не наранявайте хората, които по някакъв метод са посочили особено отношение към вас. Защото с времето ще разберете, че тези хора са били прекомерно малко и са заслужавали доста повече! Откъде и да минеш, оставяй най-хубавото от себе си, тъй като някой ден може да се наложи да се върнеш ", продължи излиянията си сърбинът, който явно към момента не е преодолял раздялата.

Откровенията си Салич приключва с думите: " За да си мъж, не е значимо да имаш плочки, кола и пари. Важното е да си държиш на думата ". Преди месеци новинарката бе засечена в компанията точно на мъж, отговарящ на подобен профил. Мускулест, с първокласен автомобил и добър финансов статус.

А слухът за нова връзка на Ани бързо стигнал до Бранко. След развода за продуцента настъпи провал освен в персоналния живот, само че и в бизнеса му. Фирмата му разгласи банкрут преди 2 години, а към днешна дата са наложени забрана и запор на цялото имущество, водещо се на негово име. 

За похлупак бил даден на съд поради неизплатени финансови хонорари на личния състав, работел за него във компанията му. Бизнес проблемите разорили дефинитивно сърбина, който и до ден-днешен не можел да си стъпи на краката. Така се принудил да си вади хляба като общ служащ, като разчитал на познанствата си в малкия екран, с цел да го викат на снимачни площадки на разнообразни планове, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР