Три години и половина родители не могат да погребат дъщеря

...
Три години и половина родители не могат да погребат дъщеря
Коментари Харесай

БЕЗУМИЕ! Болница настоява за 27 бона от семейство, което иска да погребе дъщеря си!

Три години и половина родители не могат да погребат щерка си. За този проблем алармира бащата на младата жена от Русе. През 2020 година дъщерята на Петър Чернаев е умряла при неразбираеми условия в София. Докато трае следствието през тези години тялото е било в " Александровска болница ".

Преди дни родителите на Виолета са получили уведомление, че могат да отдадат последна респект на щерка си. Казват обаче, че от болничното заведение са им отказали да предадат тялото, до момента в който не платят 27 000 лв..

" Съпругата ми отиде в " Александровска болница " и се оказа, че срокът, в който би трябвало да бъдат издадени документите е доста къс. Издадоха смъртният акт с датата в петък. Но служителката й даде ваучър за кремация с празна дата.

Жена ми е попитала за какво. Казали й, че това е тъй като имаме отговорности към болничното заведение и до момента в който не платим към 27 000 лв., няма да предадат тялото ", съобщи Петър Чернаев (на главната снимка) в предаването " Здравей, България! " по Нова тв.

По думите му от този ден нататък фамилията ще дължи на болничното заведение по 15 лв. дневно за предпазване на тялото в камерата.

От " Александровска болница " удостоверяват, че родителите са били осведомени, че могат да получат тялото на щерка си, откакто платят дължимата сума за предпазване.

Оттам декларират, че тялото на умрялата може да бъде предадено на околните във всеки един работен ден, а за дължимата сума лечебното заведение ще претендира по законоустановения ред.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР