Три дни преди вота на недоверие социалистите разпускаха на грандиозен

...
Три дни преди вота на недоверие социалистите разпускаха на грандиозен
Коментари Харесай

Тежка сватба в БСП

Три дни преди вота на съмнение социалистите разпускаха на величествен ваучър в резиденция "Тера ". Българска социалистическа партия ожени някогашния си кандидат-кмет на Плевен, общински консултант и предприемач Антон Георгиев за една от пиарките на партията Адриана Русенова, заяви "Канал 3 ".

Почти цялата парламентарна група се изсипа на тежката женитба, а шаферките, също от екипа на соццентралата, не изневериха на обичания червен цвят.

Лично соцлидерката Корнелия Нинова почете младоженеца с танц, до момента в който през това време с булката по дансинга се носеше заместникът й Кирил Добрев.

Любовта сред Тони и Ади пламнала около партийните каузи, а единствено няколко преди сватбата женихът, който е притежател на огромна компания за климатизация, вентилация и отопление и е съсобственик на летище Бохот LM, се прочу със спасяването на коте, заклещено в автомобил. Георгиев минавал по улицата в Плевен, когато схванал за случая, и незабавно повикал "Паяка " на Общинския инспекторат. Той повдигнал колата, а негови чиновници свалили корите на автомобила и извадили заклещеното в двигателния отсек невръстно коте.

В ОбС-Плевен Георгиев е ръководител на комисията по правда и спор на ползи, а нищо чудно левицата да го издигне за кмет още веднъж на идния избор.

"Сватба е! ", написа в обществената мрежа зам.-шефката на Българска социалистическа партия Деница Златева, а друга сватбарка, соцдепутатката Донка Георгиева възкликна: "Любовната приказка на годината със международна премиера! Благодаря ви, Ади и Тони, че бяхме част от вашето сватбено премеждие! Бъдете здрави, все по този начин влюбени и щастливи! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР