Три дни преди мача бяхс 39 градуса температура, но тя

...
Три дни преди мача бяхс 39 градуса температура, но тя
Коментари Харесай

Пулев: Преди мача с Фюри имах контузия като тази преди срещата с Джошуа

Три дни преди мача бяхс 39 градуса температура, само че тя отминала за един ден. Това съобщи Кубрат Пулев, разказвайки забавни детайлности за конфликта си с британеца Хюи Фюри. Боксьорът сподели и, че имал травма каквато му се появила преди провалилата се среща с Антъни Джошуа, само че този път ситуацията било по-леко. Припомняме, че Пулев раздра гръден мускул преди една година и това беше формалната причина за неуспеха на мача с Антъни Джошуа.
Що се отнася до предстоящ мач с Джошуа, Пулев е сигурен, че е въпрос на време това да се случи. " Аз съм формален кандидат на Международната боксова федерация. Мисля, че вероятно следващата година този мач ще се реализира ", съобщи Кубрат. И посочи, че преди възможна среща с Джошуа ще направи 2-3 мача и би трябвало да ги завоюва, с цел да не си загуби претендентското място .
Нашият боксьор уточни като най-тежък миг за себе си в мача осмия рунд, когато е получил прав удар от Фюри. Ще ми е за урок, добави Пулев пред bTV. Той разкри и, че доста се е въодушевил от отворената аркада на Фюри, като " му виждал черепа ".
Пулев дефинира Фюри като " рисков съперник " и показа, че се е чувствал малко гипсиран, тъй като дълго време не беше излизал на кръга преди мача в края на октомври. Той отхвърли и, че е взел милиони за мача, като призна, че в случай че конфликтът беше в Англия да вземем за пример, щеше да има доста повече пари. Боксьорът описа и, че безусловно непознати хора оставяли на защитата светена вода, с цел да полее ъгъла на кръга, който е бил предназначен за Пулев. Имаше англичани, които просто не можа да им се чуе гласчето, иронизира нашият топбоксьор в тежка категория.
Кубрат показа още, че от екипа на Фюри пробвали мръсни номерца – имали искания даже, че Пулев си намазал лакътя с противовъзпалително средство, с което желал да " повреди " очите на британеца. А след мача екипът на английския боксьор даже снимал допинг контрола – оставих ги, въпреки да е нелегално, сподели Пулев.
Относно треньора си Ули Вегнер Кубрат съобщи и, че той е зодия Телец и доста му оказва помощ в отбрана. И призна, че е направил обикновени неточности в мача с Владимир Кличко, а с Вегнер работи тъкмо за това. Освен това, Вегнер ме лимитира в тренировките, с цел да не пресилвам, съобщи Кубрат.
Малко или доста сме дебилни, гняв ме е, че не демонстрираме дух. Виждам по какъв начин е на открито, възрастни хора, излезли на заведение, с почитание, сподели още боксьорът, който се възмути от " патриотските простотии ". Най-силното е концепцията " България " - и самичък да си, излизаш, няма значение, че различен нямало, показа веруюто си Кубрат.
За край Пулев се пошегува, че брат му Тервел взел към този момент всички имена за наследници, а Кубрат желал най-малко 5-7 деца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР