Ръсел Бранд, обвинен в сексуално насилие, емоционално насилие; комикът отрича обвиненията

...
Три британски новинарски организации съобщиха в събота, че комикът и
Коментари Харесай

Три британски новинарски организации съобщиха в събота, че комикът и социален инфлуенсър Ръсел Бранд е обвинен в изнасилване, сексуално насилие и малтретиране въз основа на обвинения от четири жени, които са го познавали в продължение на седем години на върха от неговата слава. Бранд отхвърли обвиненията и каза, че всичките му връзки са били по взаимно съгласие.

The Sunday Times, The Times of London и „Dispatches“ на Channel 4 казаха, че една жена твърди, че е била изнасилена, докато други трима обвиняват него за сексуално насилие. Една от жените каза също, че той е бил физически и емоционално малтретиран.

Жените казаха, че са се почувствали готови да разкажат историите си едва след като са били потърсени от репортери, като някои цитират новооткритата известност на Бранд като онлайн влиятелен човек за уелнес като фактор в решението им да говорят.

Преди историите да бъдат публикувани, Бранд публикува видео онлайн, отричащо обвиненията, които бяха изложени в две „изключително смущаващи писма“ от телевизионна компания на „мейнстрийм медия“ и вестник. Той не идентифицира новинарските организации по име.

женен за американската поп звезда Кейти Пери от 2010-2012 г.

През последните години той се трансформира в политически коментатор и инфлуенсър, публикувайки видеоклипове в YouTube по теми като личната свобода и пандемията от COVID-19.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР