Трейдърът Глен Гудман предполага, че в момента Бикойн се сблъсква

...
Трейдърът Глен Гудман предполага, че в момента Бикойн се сблъсква
Коментари Харесай

Биткойн до $50,000: Следващата голяма цел за криптовалутата

Трейдърът Глен Гудман допуска, че сега Бикойн се сблъсква със забележителна преграда към границата от $50,000, до която се е доближил, само че към момента не я е преодолял уверено.

Това съответно равнище има доста значение за непосредствените пазарни настройки на Биткойн . Понастоящем водещата криптовалута се прави оценка на $45,500, което отразява нарастване от 2.65% през последния ден.

Графиката на Гудман изобразява модел, при който Биткойн поредно се бори с прага на опозиция от $50,000.

През миналата година Биткойн стана очевидец на незабравим спад от своя връх, последван от фаза на стабилизация и скорошна възходяща траектория. По време на етапа на консолидация размерът на търговията, посочен в долната част на графиката, понижа, което демонстрира внимателна позиция измежду вложителите.

Референтната стойност от $50,000, обрисувана със синя пунктирана линия, беше неведнъж тествана, само че без финален пробив.

Въпреки че пробив над това равнище може да алармира за капацитет за по-нататъшно възходящо придвижване, повтарящите се проби акцентират несигурността на пазара.

Анализаторът Герт ван Лаген отбелязва, че придвижването на цената на Биткойн преди да надмине предходни исторически върхове постоянно включва корекции в границите на Фибоначи равнищата 61.8-78.6%.

След това нормално има тест на равнището от 61.8%, което евентуално може да докара до внезапно покачване оттатък предходния връх.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР