Тревога тресе Уиндзор, а причината за това е нарастващата популярност

...
Тревога тресе Уиндзор, а причината за това е нарастващата популярност
Коментари Харесай

Крал Чарлз ревнува от Кейт? (Монархът отново в сянката на принцесата след Даяна)

Тревога тресе Уиндзор, а повода за това е възходящата известност на принцеса Кейт. Катрин, новата принцеса на Уелс от ден на ден засенчва краля и кралицата, макар опитите си да не притегля ненужно публичното внимание.

 

На цветното ревю в Челси, принцесата провокира по-голям интерес от кралската двойка. Същото се случи и по време на коронацията, макар че събитието беше първото сходно от 70 години насам. Мнозина се тормозят, че известността на Кейт може да настрои Чарлз против сина му и снаха му. Особено поради свадите с Меган и Хари през последните години.

 

Близки до краля обаче настояват друго. И вършат изненадващи разкрития. " Кралят към този момент е монарх и не живее нито в сянката на майка си, нито на някогашната си брачна половинка. Камила се старае да играе поддържаща, а не основна роля. Кейт и Уилям обаче са бъдещето на короната. И с цел да продължава да съществува кралското семейство и монархията като институция, тя би трябвало да бъде одобрявана от по-младите. Затова кралят освен благославя двойката и известността им, само че ги и предизвиква ", разкриват околните до двореца лица. 

 

По всичко наподобява, че Чарлз в действителност не изпитва потребност да държи вниманието върху себе си. Той люлее внуците си по време на обществени изяви, играе си с тях и изобщо не се смущава, че всички го виждат. И е спокоен за бъдещето, защото добре знае, че потомците му са обичани от обществото. А драмите, които Меган и Хари провокират, просто ще отшумят...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР