Тревиан Кути: Кой е бившият публицист на Кание Уест, обвинен с Тръмп?

...
Стилист на знаменитост и бивш публицист на Кание Уест е
Коментари Харесай

Стилист на знаменитост и бивш публицист на Кание Уест е сред 19 лица, обвинени с бившия президент Доналд Тръмп за предполагаеми опити за отмяна на изборния резултат от 2020 г. в Грузия.

Тревиан Кути, поддръжник на Тръмп, е обвинен в участие в заговор за оказване на натиск върху избирателен служител в окръг Фултън да признае невярно измама с бюлетини.

Балиращият в Чикаго публицист е обвинен по закона за рекет в Джорджия.

Г-жа Kutti публикува онлайн екранна снимка на статия в TMZ относно нейното обвинение.

Обвинителният лист я обвинява, че е съдействала за заговор „за незаконна промяна на резултата от изборите в полза на Тръмп“.

В съдебния документ от 98 страници се твърди, че г-жа Кути е била вербувана от Харисън Флойд, лидерът на Black Voices for Trump и съобвиняем по делото, за да пътува до Атланта, където трябваше да се свърже с Руби Фрийман, избирателен работник.

Г-жа Kutti по-рано каза, че описанието на срещата в обвинителния акт е невярно. BBC се обърна към нея за коментар.

Твърди се, че тя е излъгала съседа на г-жа Фрийман, казвайки, че е „кризисен мениджър“, който е дошъл да помогне при преброяването на гласовете.

Г-жа Фрийман беше лъжливо обвинена, че е „професионален измамник с гласове“ и „политически агент“ от г-н Тръмп през седмиците и месеците след изборите през 2020 г.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР