„Трева! Тези бонбони имат абсолютно същия вкус, като истинска трева

...
„Трева! Тези бонбони имат абсолютно същия вкус, като истинска трева
Коментари Харесай

Щерката на Вергов си пафка трева

„ Трева! Тези бонбони имат безусловно същия усет, като същинска трева са! “, изцепва се в клипче дъщерята на Юлиан Вергов – Алена.

По това време слабостта на баща е едвам на 12 години, а наподобява не се тормози да признае, че пуши трева и е специалист по усета й.

Във видеото, което Али е разгласила в канала си, тя споделя дружно със своя другарка за опит с бонбони, наподобяващи действителни усети. Пробите са занимателни, досега в който за публиката не излиза наяве, че дребната чародейка не е от скромните девойки, възпитани порядъчно и в смирение.

Алена е почтена наследничка на Вергов, който нееднократно е признавал, че е бил гамен в учебно заведение и даже е изключван поради непочтено държание. Майката на девойката – Ирина, която от години е разграничена с Юлиан, въобще не й се месила и не правела забележки на Алена. Ето за какво тя няма мярка и в езика си, постоянно си служи с груби избрания и ръси цинизми на кг, което е извънредно впечатляващо за връстниците й, само че не приказва въобще добре за нея.

Вергов пък от дълго време й е изпуснал края и е вдигнал ръце, смятайки, че не може да управлява дъщеря си. Пред сътрудниците си той признал, че мъчно може да бъде престиж в нейните очи, откакто на годините й също не се е държал изключително обичайно.

Али е най-скандалното дете в креативните среди, даже стилът й на обличане не приляга на 15-годишна дама, каквато към този момент е.

Едно е несъмнено – порасналото момиче е хубавица, което може да й отвори порти по-нататък в живота. Тя обаче ще би трябвало да се постарае за маниерите си и да не помни тийнеджърските си изцепки, с цел да не губи скъпо време за своето развиване.

Източник: в. Галерия
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР