Третокласничка тормози системно съучениците си. За това сигнализираха родители на

...
Третокласничка тормози системно съучениците си. За това сигнализираха родители на
Коментари Харесай

Родители алармират: Третокласничка тормози системно децата ни

Третокласничка тормози редовно съучениците си. За това алармираха родители на деца от 21-о приблизително учебно заведение „ Христо Ботев ” в София. Преди дни се е стигнало и до душене. 
Прочетете още
„ Синът ми неведнъж се е оплаквал, че е измъчван. Това, което преля чашата, беше когато се прибра ударен с ръкохватка на метла в региона на бъбреците. Детето стартира да отхвърля да върви на учебно заведение ”, разказа пред Нова телевизия Мартин Дамянов, татко на едно от децата.

„ Дъщеря ми се обади в едно от огромните междучасия и сподели че въпросното дете я е душило. Извадих здравно. Мерките на от управлението очевидно не са задоволителни ”, показа друга майка на дете.

По думите на родителите плюенето по децата от страна на третокласничката е всекидневие. Те упорстват за незабавни ограничения.

„ Ситуацията в класа е доста тревожна. Аз и сътрудниците изцяло разбираме родителите. Учителите подават сигнал при такива случаи. Системата е основана по подобен метод, че да поддържа всички деца, в това число тези с проблеми. Взели сме всички ограничения - самостоятелна поддръжка с психолог, групова работа с децата ”, изясни шефът на образователното заведение Мая Ангелова.

Припомняме, че брутално принуждение сред възпитаници бе снимано и в Пловдив:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР