Третодивизионният ФК Ямбол 1915 ще започне новата кампания в Югоизточната

...
Третодивизионният ФК Ямбол 1915 ще започне новата кампания в Югоизточната
Коментари Харесай

Ямбол прибегна до план Б за новия треньор

Третодивизионният ФК Ямбол 1915 ще стартира новата акция в Югоизточната Трета лига с смяна на треньорския пост. Новия ментор ще бъде Николай Жечев, някогашен централен бранител с много мачове в А група, най-много с екипа на Черноморец (Бургас). Жечев има към този момент и прилична треньорска процедура, като беше отпред на Несебър, както във Втора по този начин и в Трета лига.

За последно той водеше тимове в школата на Несебър. Той обаче е бил втори избор на клубното управление. Преди него те са потърсили някогашния бранител на Славия, Нафтекс и Локомотив (Пловдив) Георги Мечечиев, който обаче отклонил предлагането, защото има присъединяване в новия план с деца и юноши в Свобода (Пещера).

През пролетта на предходната година Ямбол беше воден и квалифициран от легендата на Черноморец (Бургас) Нено Ненов, само че в този момент клубната администрация е решила да се спре на локален човек. Жечев към този момент се е прибрал в града и прави проекти за лятната подготовка, като датата за нейното начало, както и програмата ще бъдат оповестени до дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР