Третодивизионният Беласица Петрич допусна първа загуба в контролите, след като

...
Третодивизионният Беласица Петрич допусна първа загуба в контролите, след като
Коментари Харесай

Кариана надделя минимално над Беласица

Третодивизионният Беласица Петрич позволи първа загуба в контролите, откакто отстъпи с 0:1 пред втородивизионния Кариана Ерден. На стадиона в село Склаве символичните посетители стигнаха до триумфа с попадение на Пиер Пиеров в 23-тата минута.

През първите няколко минути футболистите на Кариана пробваха да отбележат гол, само че отбраната на Беласица и вратарят им бяха на мястото си и не разрешиха това. До 20-ата минута петричките футболисти организираха офанзивите си по десния фланг най-много посредством Атанас Карачоров. В 23-тата минута последва мощен шут, топката бе избита от отбраната на Беласица и в добавката Пиер Пиеров я изпрати в долния десен ъгъл за 1:0 в интерес на Кариана.

Постепенно офанзивите на Беласица се придвижиха по левия фланг, където добре действаха Марти Таушанов, Жустино Мендес и Потчи. Мендес доста постоянно се връщаше в помощ на отбраната на Беласица. В 38-мата минута след центриране отляво Реджеб Халил от Кариана с глава насочи топката в далечния ъгъл на Захари Димитров, само че не съумя да го излъже. В 43-тата минута Марти Таушанов потегли от дълбочина с топката и със страховит шут разтресе напречната греда зад стража на Кариана Павел Станев, само че при добавката не се стигна до отбелязване на изравнително попадение.

През втората част на срещата наставниците на двата тима Велик Великов и Атанас Ласков поетапно пускаха в игра футболистите от аварийна пейка. В 57-мата минута при бърза контраофанзива на петричани Матуес Казарото не съумя да изпрати топката в мрежата на Кариана. Кариана остана с 10 души на терена в 83-тата минута, когато бе показан втори жълт и червен картон на Християн Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР