Третодивизионният Балкан Ботевград приеме Лудогорец в мач от 1/16-финалите на

...
Третодивизионният Балкан Ботевград приеме Лудогорец в мач от 1/16-финалите на
Коментари Харесай

Лудогорец започва защитата на Купата срещу третодивизионния Балкан

Третодивизионният Балкан Ботевград одобри Лудогорец в мач от 1/16-финалите на Sesame Купа на България. Срещата е на стадион " Христо Ботев " с начален час 13:30 и ще се предава по DIEMA SPORT, а може да се наблюдава онлайн в Novsport.com.

Съставът от Ботевград се намира на шеста позиция в Югозападната Трета лига. Тимът има цели 33 маркирани гола в 18 мача, като единствено три тима имат повече маркирани попадения. Отборът няма съществени шансове да се бори за промоция в по-горната група, само че не и застрашен от попадане в рисковата зона на отпадащите.

От друга страна огромният любимец в срещата Лудогорец е в доста добра серия след връщането на Георги Дерменджиев начало на тима. Шампионите жънат единствено победи в последните си пет мача.

По пътя към срещата с Лудогорец Балкан първо отстрани Национал с 3:1 в междуобластния край, а по-късно в 1/32-финалите съумя да се оправи и с втородивизионния Монтана с 2:1 и жребият отреди да се изправи против сегашния притежател на Купата и първенец на страната Лудогорец.

Разградчани откриват отбраната на Купата през днешния ден непосредствено от 1/16-финалите. Победителят от днешния дуел ще се изправи против Локомотив (Пловдив) в осминафиналната фаза на шампионата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР