Третият лъч на метрото тръгва от утре. Откриаването на пъвия

...
Третият лъч на метрото тръгва от утре. Откриаването на пъвия
Коментари Харесай

Тръгва третият лъч на метрото


Третият лъч на метрото потегля от на следващия ден. Откриаването на пъвия сектор от третия лъч ще бъде на метростанция „ Медицински университет “, посочи инж. Стоят Братоев, изпълнителен шеф на столичния „ Метрополитен “ през Българска национална телевизия.

Ще бъдат пуснати 8 станции, на които се чака пътникопоток от към 60 хиляди души. Утре от 14.00 ч. пасажерите ще могат да употребяват третия лъч на метрото, посочи инж. Братоев и добави, че по традиция в първия ден пътуването по новия сектор ще бъде гратис.

Кметът Йорданка Фандъкова пък разгласи във Facebook, че скоро трява да завърши строителството на Южната дъга сред пътен възел „ Горубляне “ и пътен възел „ Младост “. Очаквам придвижването в затворения сектор да бъде възобновено незабавно след празничните и почивни дни (6 и 7 септември), добави тя.

Участъкът беше затворен на 14 юни като на мястото на остарелия надлез при 40-ти км се построява нов. Двулентовият път, който съществуваше, се уголемява в две платна с по 3 ленти за придвижване в посока.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР