Третият и последен етап на тазгодишното издание на TEKNOFEST -

...
Третият и последен етап на тазгодишното издание на TEKNOFEST -
Коментари Харесай

Последният турски TEKNOFEST за годината започва днес в Измир

Третият и финален стадий на тазгодишното издание на TEKNOFEST - най-големия фестивал на авиацията, космонавтиката и технологиите в света, ще стартира в Измир на 27 септември, съобщи Анадолската организация.


Фестивалът, който ще се организира на летище " Сигли " под мотото " Ти и бъдещето ", ще включва разнообразни действия като надпревари по технологии и предприемачество, авиошоу, научни шоута, откривателски игри, симулационни зони, просветителни семинари, изложения, театрални представления и концерти.

В рамките на събитието всеки, който има вяра в своя гений, може да изпее свои песни и да свири на TEKNOFEST, като част от група или самостоятелно.

Фестивалът ще продължи до първи октомври.


Първият стадий на TEKNOFEST се организира в Истанбул от 27 април до 1 май, а вторият стадий - в Анкара от 30 август до 3 септември. Събитието се провежда в трите огромни града на Турция във връзка 100-годишнината на републиката.

Фестивалът в Истанбул влезе в историята като " най-голямата организация в света " с повече от 2,5 милиона гости. Фестивалът, който се организира на летище " Етимесгут " в Анкара, беше посетен от 943 000 души./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР