Третият двубой в бойната карта на зрелищното бойно шоу SENSHI

...
Третият двубой в бойната карта на зрелищното бойно шоу SENSHI
Коментари Харесай

Българският боец Николай Йоргов в сблъсък с ирански шампион на SENSHI 5

Третият дуел в бойната карта на зрелищното бойно шоу SENSHI ще изправи международният ни медалист по муай тай и карате киокушин Николай Йоргов против първенеца по карате киокушин на Иран Маджид Хашеми Беиджи. На 22 февруари на SENSHI 5 в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна двамата ще се съревновават в категория до 80 кг по разпоредбите на KWU SENSHI. На арената ще имат 3 рунда от по 3 минути, с цел да стигнат до успеха. Правилата на дуела разрешават хвърляния и удари с лакти в главата, което от своя страна дава обещание зрелищен мач.

Двубоят на Йоргов на 22 февруари във Варна е петото му присъединяване в галата. От общо пет борби, българинът досега има четири победи на кръга на SENSHI. В края на предходната година той надви и над японец, класиран в топ 100 на най-хубавите карате киокушин бойци в света. Родният ни ас е сребърен медалист от международното състезание по муай тай WMF 2019 година и от международното състезание по карате киокушин KWU от 2013 година Освен нееднократен републикански първенец, Йоргов е първенец на Япония през 2011 и вицесветовен първенец по Шинкен шобу 2012 година.
 SENSHI 5: Николай Йоргов - достижения и противник за бойната вечер във Варна
SENSHI 5: Николай Йоргов - достижения и противник за бойната вечер във Варна

Той ще се изправи против Маджид Хашеми Беиджи от Иран

Неговият конкурент на кръга на SENSHI 5 - иранецът Маджид Хашеми Беиджи, също има богат актив от победи. Освен първенец по карате киокушин в родината си, през 2017 година той става отличник по муай тай на Азиатските игри по бойни изкуства в зала.

Цялата бойна карта на бойното представление SENSHI 5 може видите на уеб страницата на галата www.senshi.com, както и в обществените мрежи на веригата https://www.facebook.com/senshigala/ и https://www.instagram.com/senshi.gala/

На 22 февруари публиката във Варна ще види общо 9 дуела сред едни най-големите имена в бойните спортове от общо 11 страни в стиловете KWU SENSHI, KWU Full Contact, WAKOPROК-1Rules и WAKOPRO Low kick. Елитният кръг ще реши ориста на две международни и една европейска WAKOPRO трофеи, а българският кикбоксьор Атанас Божилов ще направи първата отбрана на пояса си.
 Николай Йоргов се готви да взриви кръга на SENSHI за пети път
Николай Йоргов се готви да взриви кръга на SENSHI за пети път

Бойното представление ще се организира на 22 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна

Специално за предстоящото представление в България ще дойдат три холандски кикбокс величия - четирикратните първенци на К-1 Ернесто Хуст и Семи Шилт, както и трикратният отличник на К-1 Петер Артс. Към тях ще се причисли и генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU (б.р. - Световният киокушин съюз) Шихан Александър Пичкунов, който има край на международните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 година. Специалните посетители ще влязат и в една значима роля по време на SENSHI - те ще бъдат рефери на някои от борбите.

Билетите за SENSHI 5 към този момент са в продажба (може да ги закупите от ТУК) и са с цени 10 и 20 лв..

SENSHI 5 се организира със специфичното подпомагане на А1, Централна Кооперативна Банка, ЗАД " Армеец ", " България Ер ", " М Кар София " и Bang&Olufsen.
 Николай Йоргов с безапелационен триумф против Джо Миахара на SENSHI 4
Николай Йоргов с безапелационен триумф против Джо Миахара на SENSHI 4

Два нокдауна и завършек на битката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР