Трети руски лекар, позволил си да отправи критики към властта

...
Трети руски лекар, позволил си да отправи критики към властта
Коментари Харесай

Лекари, критикуващи Путин, мистериозно падат от прозорците на болници в Русия

Трети съветски доктор, разрешил си да насочи рецензии към властта в Русия поради неналичието на здравно облекло и лекарства, е паднал от прозорец при мистериозни условия.

37-годишният Александър Шулепов се бори за живота си след рухване от прозореца на болничното заведение. Той е с тежки черепни контузии. По-рано въпросният доктор от град Воронеж взе участие във видео, в което насочва рецензии към управляващите, че медиците се постанова да се борят с ковид без защитни средства.

Освен това той подлага на критика управниците и за това, че принуждават лекари, инфектирани с ковид, да продължат да лекуват пациенти. По-късно Шулепов прави второ видео, в което се отхвърля от изказванията си, което единствено ускорява усещането, че е бил притиснат. Това е третият сходен случай в Русия от началото на пандемията. Или най-малко третият, за който знаят медиите. Министерство на вътрешните работи удостовери, че има паднал от прозореца доктор, само че отхвърли да разкрие повече детайлности по случая. Води се следствие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР