Трети пореден успех записа Братислав Кръстев в шестия турнир от

...
Трети пореден успех записа Братислав Кръстев в шестия турнир от
Коментари Харесай

Братислав Кръстев с трети пореден успех

Трети следващ триумф записа Братислав Кръстев в шестия шампионат от календара на българската снукър федерация. На финала Кръстев се оправи с Георги Величков с 4:2, а това бе трети следващ край сред двамата най-хубави играчи в България. Също по този начин за Георги Величков това бе и шести край във всички шест шампионата от началото на сезона. Братислав увенча положителната си игра и със сенчъри брейк от 106 точки.

Във финалната среща Кръстев още веднъж сподели постоянна игра, като завоюва два от фреймовете с положителни халф-сенчъри брейкове. И въпреки всичко той позволи и някои неточности, които предоставиха шансове на Величков, само че той не съумя да се възползва изцяло от тях.

Добре се показаха Велиан Димитров и Тома Томов от Пловдив, Деян Атанасов от Ямбол и Юлиян Петров от Кюстендил с достигането си до четвъртфинал. На полуфинал Кръстев победи Жан Лаушман с 3:1, а Величков се оправи с изненадата на шампионата Боян Тошев с резултат 3:0.

Другата седмица стартира Европейското състезание до 18 години, а няколко дни по-късно започват шампионатите до 21 и за мъже. Общо седем българи ще ни показват на трите шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР