Трети ден социалните мрежи врят и кипят от гаври с

...
Трети ден социалните мрежи врят и кипят от гаври с
Коментари Харесай

Мрежата завря от та*аци с Никито Дренчев - специалист по Луната

Трети ден обществените мрежи врят и кипят от гаври с депутата-копейка Николай Дренчев, който се оказа последовател на теорията, че кацането на Луната през 1969 година е американски фалшив. Докато чакаме Никито да събере подписи за референдум дали Земята е кръгла, или плоска, да се насладим на нарoдното творчество.

На 20 юли Дренчев, който за позор на 81-о и 118-о учебно заведение има официално обучение, провокира потрес със съвършената си липса на обикновено чувство за света. По мотив годишнината от задачата на " Аполо " той написа, че гравитацията на Луната е 1/10 от нашата, затова астронавтите би трябвало да подскачат на 1 метър от повърхността.

Ето какво последва:

Не просто не желая да се подиграя с това, а желая да поздравя тези хора, че са чували за гравитация и имат вяра в съществуването на Луната. Значи има накъде още да върви куролацията сред минималните научни знания и оптималната убеденост в личната мисъл. - написа Самуил Петканов от " НЕ!Новините "

Уж към този момент свикнахме във Facebook да попадаме на бездънна нелепост, но като ги четеш, ти става ужасно какви хора живеят към нас.
И един Дренчев от " Възраждане " се изказал научно...
Всъщност това е събитие - да не вярваш в неоспорими обстоятелства. В случая има и спомагателен възторг от българските антиамериканци.
Имало хора, които не имат вяра и в гравитацията, и умират, като се пробват да потвърждават.
Слагам линк към публикация в мненията, най-сетне са цитати от плоскоземци и антиваксъри по тематиката. - изрече се журналистът Иван Бакалов.

Тъй като множеството от вас не знаят - господинът с лекоатлетичския коментар е народен представител от Възраждане, летец-пилот.
Според господинът Нийл Армстронг е никой, откакто по време на кацането на Аполо не е прескочил еднометрова летва, сложена на Луната.
Тъй като в границите на българския народен интерес е по всякакъв начин да пазим върха на Стефка Костадинова, а по логиката на Дренчев човек без скафандър ще скочи 20,9 метра на височина, предлагам да се организира референдум за оповестяване на кацането на Луната за менте и за възбрана на нови полети до такава степен.
Някоя астронавтка ще си поеме надълбоко въздух и ще ни вземе първото място, а това би било неприемливо посягане на западния империализъм! - това написа общественикът Георги Харизанов.

Макар Цомчо да си ми остава любим от Вгъзраждане, не мога да отрека и заложбите на този интелектуален Хълк, Дренчев.
P.S. Впрочем, аз не съм виждал фотография и на самата гравитация. Ние изобщо сигурни ли сме, че има такова нещо? - пита Иво Канин.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР