Третата бременност на херцогинята на Кеймбридж може да се превърне

...
Третата бременност на херцогинята на Кеймбридж може да се превърне
Коментари Харесай

Третата бременност на Кейт Мидълтън може да се превърне в огромна трагедия

Третата бременност на херцогинята на Кеймбридж може да се трансформира в голяма покруса. Кейт Мидълтън страда от затруднение, което може да се окаже съдбовно за живота й, написа „ Дейли мейл ”. Както БЛИЦ заяви, при започване на месец септември от Бъкингамския замък разпространиха радостната новина, че кралското семейство ще се усили с още един член. Оттам означават, че дукесата още веднъж страда от хиперемезис гравидарум (тежкото и ненамаляващо гадене и повръщане по време на бременността), което й пречи да извършва част от уговорките си.

Обикновено хиперемезис гравидарум не е рисков за организма, само че при херцогинята на Кеймбридж той е в най-тежката му степен. Заради повръщането, което може да се повтори до 25 пъти дневно, Кейт няма да е в положение да приема храна и течности. Теглото й пагубно ще се намали, което ще докара до нарушаване на метаболизма и промени в състава на кръвта. Организмът й ще се интоксикира, а това може да докара до гибел на майката или бебето.

За затруднението, от което страда бременната херцогиня, лек няма. За да може Кейт да преживее бременността, тя би трябвало да бъде приета в болница. В болничното заведение лекарите ще я хранят вътрешно и ще наблюдават изкъсо за положението й.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР