Трескава подготовка тече по организацията на посещението на премиера Бойко

...
Трескава подготовка тече по организацията на посещението на премиера Бойко
Коментари Харесай

Бойко Борисов отива на посещение в Русия


Трескава подготовка тече по организацията на визитата на премиера Бойко Борисов в Москва, научи "Епицентър " от дипломатически източници в съветската столица. Информацията бе доказана и от военното ни аташе в съветската столица.

“Посещението е готово и ще легне на подготовката на документите от визитата на Радев “, съобщи представител на външно министерство в Москва.

От съветското външно министерство от през вчерашния ден непрестанно питат нашите дипломати за състава на делегацията ни, водена от Бойко Борисов, само че към момента нямат съответни имена. На 25 и 26 май на Икономическия конгрес в Санкт Петербург ще бъдат министърът на туризма Николина Ангелкова и зам.-министър на стопанската система.

Бойко Борисов ще бъде признат по същия метод, както Румен Радев - първо от премиера Медведев, а по-късно и от президента Владимир Путин, който по това време ще бъде в Москва. "Очакваме ви другата седмица ". С тези думи ни изпратиха дипломатите от българското посолство в Москва.

Днес президентът Румен Радев е в Сочи. На обяд стартира срещата му с Владимир Путин. След нея двамата държавници ще дадат изказвания за медиите.

Идеята била да се направи първо посещаване на Радев, който да отвори вратите и да трасира пътя за визитата на Бойко Борисов, от която пък се чакат съответни сделки в икономическата и енергийната сфера.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР