Треската по наградите Оскар вече е тук и сме сигурни,

...
Треската по наградите Оскар вече е тук и сме сигурни,
Коментари Харесай

Оскар" вечер с номинираните на филми Apple TV+ и LG Smart TV

Треската по премиите „ Оскар " към този момент е тук и сме сигурни, че всеки има своите любимци във всяка от категориите, само че в никакъв случай не е ненужно да прибавим още филми в листата за гледане. Седмиците към премиите са доста подобаващи да извършите дребен маратон на номинирани или наградени към този момент продукции, а какво по-хубаво от това да го извършите на първокачествен LG Smart тв приемник, който ще трансформира хола в същински кино салон?

Специално за кино феновете, LG oбяви особено партньорство с Apple TV+, в границите на което притежателите1 на LG Smart TV модели след 2018 година могат да се възползват от безвъзмезден 3-месечен абонамент, а срокът на акцията е до 30 април 20242. Това не е всичко обаче! Тази година Apple TV+ се показват зашеметяващо с цели 13 номинациите за техни продукции. Номинираните филми впечатляват освен критиците, само че и аудиторията. Затова LG предлага къс справочник, с който да си извършите една страхотна „ Оскар " вечер с Apple TV+ и LG Smart тв приемниците. Ако не знаете от къде да започнете, тук са предложенията за две от най-отличилите се заглавия. Не забравяйте и да си приготвите авансово нещо за ядене, тъй като филмите са толкоз увлекателни, че напълно ще се откъснете от действителния свят.

" Убийци на цветната луна " (Killers of the Flower Moon)

Филмът, който събра 10 номинации за " Оскар ", в това число за: най-хубав филм, най-хубав режисьор и най-хубава актриса, превзема със своята завладяваща история и изключителна игра на актьорите. История се развива в предишното, когато група индианци ненадейно забогатяват и стават обект на неприятни планове, обири и понасяне на тежки удари. Филм по същинска история, в който играят някои от най-големите имена в Холивуд - Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро. Със сигурност е един от филмите, които би трябвало да гледате!

" Наполеон " (Napoleon)

Епичният филм на Apple Original Films е номиниран за " Оскар " в три категории, в това число за: най-хубав дизайн на костюмите, най-хубав продуктов дизайн и най-хубави образни резултати. Той води на вълнуващо странствуване в историята на известният френски водач Наполеон Бонапарт, а историята е режисирана от неповторимия Ридли Скот, който дава основната роля на Хоакин Финикс. Във кино лентата има невероятни бойни подиуми, посредством които е показано водачеството и бойните тактики на Наполеон, които добре познаваме от историята.

Грабнете опцията да влезете в света на киното с тези шедьоври и LG Smart TV. Приятно гледане и се пригответе да останете без мирис!

За повече информация по отношение на безплатния абонамент за Apple TV+ с LG Smart TV, посетете уеб страницата на LG.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР