Треньорка на мажоретки призна, че е правила секс със свои

...
Треньорка на мажоретки призна, че е правила секс със свои
Коментари Харесай

Учителка прави маратонски секс с двама ученици и те загубиха памет

Треньорка на мажоретки призна, че е правила секс със свои възпитаници толкоз доста пъти, че единият от тях изобщо не си спомня какъв брой са на брой. 29-годишната Бранди Лин Форман е имала афери с двама възпитаници на възраст 16 и 18 години, като им е изпращала свои голи фотоси в Snapchat.
Сега тя е упрекната в секс принуждение, откакто си призна, че се е гушкала с младежите в колата си. Форман, която е преподавала още британски в Централното държавно учебно заведение в Салисоу в американския щат Оклахома, призна, че е правила секс с 18-годишното момче три пъти, започвайки от 2017 година, като най-скорошният път е бил през юли тази година, два месеца след дипломирането му.
Вторият възпитаник твърди, че той и Форман са правили секс на селски път, откакто учителката го взела с колата си. Момчето не се сеща какъв брой пъти е предписание секс с даскалицата по време на тримесечната им спекулация през лятото на 2018 година.
Форман, която бе задържана на 5 декември, сега е краткотрайно освободена от работа. Даскалицата отхвърля обвиняванията. Тя признава, че е била близка с учениците, като прибавя, че единствено ги е гушкала "без нищо друго ". В по-късен разпит обаче учителката е признала, че е правила секс с едно от момчетата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР