Треньорите в „“ Иван Лечев, DARA, Любо Киров и Галена

...
Треньорите в „“ Иван Лечев, DARA, Любо Киров и Галена
Коментари Харесай

Треньорите в „Гласът на България“: Това е най-силният сезон досега

Треньорите в „ “ Иван Лечев, DARA, Любо Киров и Галена споделиха елементи за осмия сезон на шоуто, който стартира довечера от 20:00 ч. по bTV.

„ Смятах, че нещата ще наподобяват по-леки, само че въобще не е по този начин. Задачата ми в този момент е доста по-сложна и виновна “, разяснява DARA, която единствена от менторите е била в шоуто и като участник.

„ На участниците бих споделила, че няма от какво да се тормозят, минимум пък от нас. Пожелавам на всички да дишат надълбоко, да са смели и да показват себе си”, добави певицата, която напълно скоро навърши 23 години.

Менторите показаха първото видео от кастингите на мрачно и разкриха, че това е най-силният сезон до момента. Те разясниха, че съгласно новите правила могат да се обръщат колкото пъти желаят, само че това прави подборът по-труден по-късно. Основното нещо, което търсят в участниците, е способността да ги допрян и да предадат силата си посредством гласовете си.

Утвърдилите се музиканти Иван Лечев, Любо Киров и Галена споделиха по какъв начин преди време, когато не е имало риалити формати и интернет, са били нужни доста повече време и старания, с цел да изградиш кариера.

“Сега всичко стига доста бързо до хората”, добави Галена.

В студиото на bTV изпълнителите се пробваха да опровергаят мита, че музикант къща не храни. Любо Киров се похвали с нов дом и получи поздравления и шеговити подмятания за покана за посещение от сътрудниците си.

„ Аз мога да кажа, че музикант къща храни и то сносно. Особено в случай че е известен, в случай че е настоящ музикант. И доста бих желал този мит да изчезне”, разяснява Любо Киров.

DARA също показа, че е задоволена от средствата, които изкарва от творчеството си, и прикани хората да поддържат музикантите в платформите, в които могат да си купят музика.

Относно коронавирус пандемията и терзанията за бързото разпространение на вируса, менторите споделиха, че са имунизирани и не изпитват терзания от близкия си контакт с почитатели, само че все пак заобикалят препълнените места. Любо Киров изясни, че всички ограничения ще бъдат спазвани на идния му концерт на 26 октомври в зала “Арена Армеец”, която ще бъде запълнена с 50% от потенциала си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР