Треньорът Томас Тухел е доволен от играта на неговите футболисти

...
Треньорът Томас Тухел е доволен от играта на неговите футболисти
Коментари Харесай

Томас Тухел: Истанбул е трудно място за гостуване

Треньорът Томас Тухел е удовлетворен от играта на неговите футболисти в Байерн Мюнхен при триумфа с 3:1 против Галатасарай в Истанбул в дуел от група " А " от Шампионската лига.

" Преди почивката беше по-трудно, а ние не бяхме задоволително мощни. Пресираха ни нападателно и имаха успеваемост при контрите. Съперникът елементарно влизаше в нашето поле, макар че ние демонстрирахме положителни изяви в предни позиции. След почивката нещата доста се усъвършенстваха. Бяхме много по-опасни във всеки един миг. Това ни оказа помощ доста да се възстановим след някои сложни интервали от срещата, когато не можехме да си върнем топката. През второто полувреме се справихме с напрежението и имахме положителни офанзиви, изключително по двете крила ", съобщи Тухел, представен от формалния уебсайт на УЕФА.     

Баварците имат цялостен актив от 9 точки след 3 изиграни срещи и умерено чакат идващите си дуели. 

" Успехът е много значим за тима. Това е мъчно място за посещение. Феновете доста оказват помощ на тима хазаин. По този метод нещата станаха комплицирани за нас, изключително преди почивката. През второто полувреме бяхме доста по-спокойни и се възползвахме от нашите благоприятни условия. Девет точки от три мача е добре. За първи път гостувам тук и в действителност ми е мъчно да се върна слуха. Футболът е тъкмо това - атмосфера за огромните мачове. Хубаво е, че минахме през всичко това ", разяснява Кейн, който се разписа веднъж във вратата на Галатасарай. 

Английският национал има общо 11 попадения във всички шампионати през сегашния сезон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР