Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри признава, че бианконерите са загубили

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри признава, че бианконерите са загубили
Коментари Харесай

Алегри: Радвам се, че клубът потвърди доверието си, но не се съмнявах в това

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри признава, че " бианконерите " са изгубили прекалено много точки през втората част от сезона, само че не се съмнява, че клубът ще му гласоподава доверие и за идващия сезон.

Ювентус възобновява присъединяване си в Серия А в събота с мач като посетител на Лацио, който има нов треньор в лицето на Игор Тудор след оставката на Маурицио Сари.
 Капело: Алегри вършеше чудеса до Дерби д'Италия
Капело: Алегри вършеше чудеса до Дерби д`Италия

Сблъсъкът с действителността се оказа мъчителен, счита именитият треньор

" В момента всички би трябвало да са фокусирани върху последната част от сезона. За страдание пропиляхме преимуществото, което имахме пред петия в класирането, тъй че би трябвало да сме реалисти сега ", сподели Алегри на конференция.

" Спечелихме единствено седем точки в последните осем мача, а през втората част от сезона събрахме единствено 13 точки. Остават ни девет мача, с цел да затвърдим класиране в Шампионската лига, запълвайки едно от трите останали места ", добави Алегри.

Всички играчи се завърнаха от уговорките си с националните тимове и Юве пътува за Рим през днешния ден.

" Трябва да реагираме, да реализираме резултати и да осъществим задачата да се класираме за Шампионската лига. Момчетата би трябвало да запазят успокоение, изключително тъй като досега спечелихме 59 точки. Разбира се, когато липсват резултати, би трябвало да се направи нещо, с цел да се сътвори нужният възторг, с цел да посрещнем финалната част от сезона по най-хубавия метод.

Трудно е да се изясни футболът. Работим всеки ден, пробвайки се да забележим грешките си. Говоренето и обясненията са безполезни сега. Трябва да работим върху грешките си и да се подобряваме. Във футбола се броят резултатите и ние би трябвало да обърнем тази наклонност. "

Директорът на Ювентус Маурицио Сканавино удостовери по време на паузата, че клубът се доверява на Алегри.

" Играем и в Купата на Италия. Във вторник ни следва нов значим мач против Лацио. Трябва да се съсредоточим единствено върху това. Радвам се, че клубът удостовери доверието си, само че не се съмнявах в това. Ние работим и клубът програмира бъдещето, само че сега е главно да се фокусираме върху сегашното. Ще имаме доста мачове против директни противници ", сподели още Алегри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР