Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, говори след равенството 1:1

...
Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, говори след равенството 1:1
Коментари Харесай

Алегри: Трябва да израснем, ако искаме да сме на върха

Треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, приказва след равенството 1:1 като посетител на Дженоа. Наставникът съобщи, че играчите му би трябвало да се научат да вземат решение сходни мачове и да довършват противниците си, в случай че желаят да се борят за купата.

" Не беше елементарно да играем против Дженоа. Съперникът се показа мощно. Ние обаче би трябвало да израснем, в случай че желаеме да бъдем на върха. Трябва да се възползваме по-добре от ситуациите си и да бъдем по-ефективни. Когато противникът би трябвало да бъде завършен, това би трябвало да бъде сторено. Когато създаваш положителни положения, би трябвало да ги материализираш. Това е значима точка и продължава позитивната ни серия. Сега би трябвало да се подготвим добре за Фрозиноне. Доволен съм от представянето ни ", съобщи Алегри.

" Съдията беше добър, удовлетворен съм. Никога не върша оценки, това не е част от работата ми. Във всички мачове има сходни моменти, които се правят оценка по един или различен метод. Трудно е да имаш ясно мнение, тъй като случаят е индивидуален. Ако влезем в субективни неща, споделих го преди седем години, това се трансформира в проблем. Не можем да съпоставяме разнообразни обстановки. Съдиите са положителни, съдийстват добре и би трябвало да ги оставим да си правят работата ", добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР