Треньорът на Виктория (Пилзен) Михал Билек даде онлайн пресконференция преди

...
Треньорът на Виктория (Пилзен) Михал Билек даде онлайн пресконференция преди
Коментари Харесай

Михал Билек: Силата на ЦСКА е в чужденците, имаха девет в титулярния състав в последния мач

Треньорът на Виктория (Пилзен) Михал Билек даде онлайн конференция преди утрешния мач против ЦСКА от Лига на конференцията.

" Това безспорно ще бъде най-трудният противник до момента. Това е български тим, само че в последния мач те имаха девет чужденци в главния състав. Силата им ще бъде там ", сподели Билек.

" Искаме да играем в групите. Вярвам, че имаме късмет. Вярвам, че ще покажем солидно показване с положителни резултати. Мисля си, че Ба Лоуа ще направи всичко по силите си за своя тим, с цел да влезем в груповата фаза на Лигата на Конференциите. Ние се концентрираме в това, което ни чака. Нашата цел е Пилзен да стигне до присъединяване в европейските шампионати и това е най-важното до момента и имам вяра, че това ще се случи ", продължи треньорът.

" Като цяло се стремихме да се осведомяваме за ЦСКА. Не съм приказвал с Павел Върба, само че имаме информация за тима на ЦСКА. Там имат дейни играчи в офанзива, които са доста бързи и би трябвало да обърнем внимание на играта в отбрана, тъй като ние можем да си осъществяваме ситуациите, само че би трябвало да внимаваме в отбрана ".

" Всеки има собствен метод за подготовка. Те са решили да си починат и да отсрочат няколко мача. Ние не сме отлагали никакви срещи, тъй като по този начин считаме, че ще навлезем в игрови темп и по този начин се приготвяме по-добре за мачовете си ".

" Ба Луа ще направи всичко допустимо да се показа добре, с цел да спечелим. Що се отнася до Чермак (Алес Чермак) - той има проблеми и няма да играе ", приключи треньорът на Виктория.
 Стойчо Младенов: Няма секрети сред нас и Виктория, желаеме да им нанесем кинжален удар
Стойчо Младенов: Няма секрети сред нас и Виктория, желаеме да им нанесем кинжален удар

" Надявам се да им противодействаме вярно и да извлечем максимума от този мач "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР