Tреньорът на ЦСКА Росен Барчовски заяви, че има разлика в

...
Tреньорът на ЦСКА Росен Барчовски заяви, че има разлика в
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Иска ни се да станем шампиони, но нивата е много дълга

Tреньорът на ЦСКА Росен Барчовски съобщи, че има разлика в класите сред неговия тим и този на Левски, само че тя към момента няма по какъв начин да бъде показана от страна на “армейците ”. Специалистът приказва след .

“Разликата не е чак толкоз огромна. Голяма разлика е над 20 точки. Има разлика в класите, само че ние още не сме подготвени да я демонстрираме. Имаме доста огромен капацитет. Отборът на Левски се бори, изключително в третата част, когато играха бързо, нападателно и самоуверено. Тогава се появиха тези играчи, които са взети за такива срещи. Нищо не сме изненадвали никой. С Божидар проектът беше да работим до момента в който забележим дали ще влезе във форма и по какъв начин ще пасне на тима. Срещу Черно море се надявам да не подходим както против Миньор 2015 ", разяснява експертът.

" Иска ни се да станем първенци, само че равнищата е доста дълга. Трябва да работим върху играта в отбрана, да подобрим транзицията в отбрана, тъй като не се връщаме бързо и вярно. Пазихме неприятно пик-н-рол, имаха доста отворени стрелби. Ние сме с нови играчи, липсват някои, други играят на необикновени позиции ”, сподели Барчовски.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР