Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович се надява отборът да покаже

...
Коментари Харесай

Бруно Акрапович преди сблъсъка с Йънг Бойс: Шансовете винаги са 50:50 |

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович се надява тимът да покаже нападателна игра, с доста придвижване по терена, с което да принуди Йънг Бойс да бърка по време на утрешния мач от четвъртия кръг на Лига Европа.

" Червените ", които са последни в класирането с 1 точка до момента, търсят първо попадение и първа победа в група " А ".
" Шансовете постоянно са 50:50. Играем в София, ще опитаме да сме нападателни и да затрудним противника. Работихме тези дни и срещнах играчите с моите условия и се надявам да изненадаме Йънг Бойс.

Играчите би трябвало да си оказват помощ на терена, с огромно придвижване и да предизвикваме неточности у съперника ", разяснява Акрапович на брифинга преди мача.

" Всеки знае какъв брой огромен тим е ЦСКА. Аз съм подготвен за тази крачка, желая да дам на играчите от моя опит. Надявам се за малко време да успеем да оправим нещата. Локо Пловдив е затворена страница и стопираме да приказваме за Локо Пловдив.

Видях се 2-3 пъти с Алън Пардю. Човек с огромен опит, работил е в една от най-силните лиги в Европа. Над всичко е клубът, всички би трябвало да работим в името на клуба. Всеки си знае функционалностите ", сподели още Акрапович.

Амос Юга и Жеферсон остават под въпрос за дуела. Двамата лекуват травми, само че Акрапович се надява да може да разчита на тях, въпреки и не за цялостни 90 минути.

" Ще изчакаме до на следващия ден и се надявам да можем да излезем с най-хубавото. Жеферсон е контузен, върви на процедури в Белград. Юга е по-добре от Жеферсон, само че се надявам Жеферсон да може да помогне най-малко за половин час. Но не желая да пожертвам, имаме задоволително играчи, които са здрави ще играят.

Винаги е проблем, когато липсва първокласен състезател, само че се надявам на следващия ден тези, които ще играят, да разкрият капацитета си ", съобщи босненският експерт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР